Weider 32% Protein Bar cu aroma de alune– De două ori mai multe proteine decât în batoanele standard.
Indicațiile nutriționale pentru culturiști recomandă să se consume cel puțin 50% carbohidrați, 30% proteine și maxim 20% grăsimi. Cine știe exact compoziția fiecărui fel de mâncare? Batoanele proteice Weider 32% urmează aceste indicații, și vă oferă ocazia de a avea o nutriție simplă și echilibrată care să ajute la atingerea scopului antrenamentului.
Marea diferență între această gustare și altele este nu numai conținutul înalt de proteine, dar și un conținut scăzut de grăsimi. Alte batoane proteice conțin 16 g de grăsimi la 60 grame. Gustul este excelent, iar conținutul de grăsimi este de numai 5,4 grame la un singur baton. Masa proteică, alcătuită din proteine din lapte și ou, conține fulgi naturali de banane care îi conferă acest gust de primă clasă. În plus, un singur baton acoperă o bună parte din necesarul zilnic de vitamine.
Acoperit cu un strat subțire de ciocolată cu lapte, 32% Protein Bar este gustarea ideală între mese.
Pentru cei care au nevoie de multe proteine, dar nu doresc multe grasimi, astfel încât antrenamentul să-și merite efortul.
NU conține grăsimi trans!
Ce sunt acizii grasi trans? Uleiurile vegetale care au fost convertite (hidrogenate) în grăsime solidă (margarină). Aceste tip de grăsimi sunt folosite de procesatorii de alimente și fast food-uri pentru că sunt ieftine, au perioadă de garanție lungă și fac alimentele mai cremoase. Studiile recente arată că pot provoca următoarele efecte: creșterea nivelului de grăsime de pe abdomen, blocarea arterelor, cancer, diabet. De asemenea, limitează creșterea musculară și cresc distrugerea țesuturilor musculare.