Rețetă Bomboane cu nucă și rom, ideală pentru vremea de afară.

Delicioasa rețetă de bomboane cu nucă și rom reprezintă o alternativă rapidă și sănătoasă, perfectă pentru sezonul rece.

Vom avea nevoie de:

– 150 g nucă
– 5 curmale
– 2 linguri cacao
– 2 linguri miere
– 1 linguriță scorțișoară
– rom 
– un robot de bucătărie puternic

Se mixează toate ingredientele în robotul de bucătărie, proporțiile pot fi în funcție de gusturi.

Se pot tăvăli prin diverse glazuri, precum:
1.Nuca pisată
2.Cacao
3.Ciocolată neagră topită
4.Glazură de ciocolată preparată astfel:
Ulei de cocos topit – 2 linguri
Sirop de agave/ arțar – 2 linguri
– Cacao – 2 linguri ( chiar mai mult )
Fulgi cocos – 2 linguri
– Apă – 2 linguri
Sau după preferințe.

Peste uleiul de cocos topit se pun toate celelalte ingrediente pe foc și se amestecă până se transformă în cremă.

Tips – alături de o cafea sau un ceai.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.