Cafea Ganoderma – beneficii, proprietăți și contraindicații
Cafeaua Ganoderma exista de peste 2.000 de ani. Cunoscută și sub denumirea de cafea lingzhi sau ciuperci reishi, prezintă numeroase…
Un Blog în slujba sănătății tale.
Cafeaua Ganoderma exista de peste 2.000 de ani. Cunoscută și sub denumirea de cafea lingzhi sau ciuperci reishi, prezintă numeroase…
Făina de quinoa este un ingredient nutritiv și versatil, care a câștigat popularitate în ultimii ani datorită proprietăților sale benefice…
De ce să alegi să înlocuiești făina din grâu cu cea de migdale ? Este foarte simplu. Fie că îți dorești…
În multe cazuri, în special din motive de sănătate, oamenii nu pot consuma cafea, dezvoltând o intoleranță la cofeină. Din…
Făina din nuca de cocos a devenit substitutul favorit pentru făina din grâu, nu numai pentru că nu conține gluten în…
Vitamina D, cunoscută și sub denumirea „vitamina soarelui“, este un compus esențial care ajută la o mai bună absorbție a…
Povestea cânepei e veche și a fost multă vreme umblată prin popor. Firul istoric ne poartă până în istorisirile cu…
Zaharul provoacă dependență, favorizând, printre altele, obezitatea, inflamația cronică, diabetul de tip 2, hipertensiunea și se crede că este responsabil…
Magneziul este un mineral esențial pentru sănătatea organismului tău, al patrulea cel mai abundent din corpul uman și este implicat…
Știai că iarba de grâu este recunoscută de mii de ani pentru efectele sale benefice asupra organismului nostru? Ei bine, dacă nu…