Tofu – beneficii, valoare nutrițională, contraindicații
Tofu este un aliment japonez popular preparat din soia. Gustul său este apreciat atât de vegetarieni, vegani, cât și de…
Un Blog în slujba sănătății tale.
Tofu este un aliment japonez popular preparat din soia. Gustul său este apreciat atât de vegetarieni, vegani, cât și de…
Te privești uneori în oglindă și, oricât de blândă ai încerca să fii cu tine, nu poți să nu observi…
Șofranul, denumit și Aurul Roșu, este o plantă veche și scumpă, un condiment cu un parfum puternic și o culoare…
În medicina alopată, antibioticele tradiționale reprezintă instrumentul de bază în tratarea diferitelor tipuri de infecții bacteriene. Numai că aceste medicamente…
Considerată sacră în Antichitate, atunci când se organizau adevărate ritualuri în perioada în care se culegea, salvia este un excelent…
Deși o plantă banală, întâlnită la tot pasul, pe pajiști, la margini de păduri, în vii, pe stânci, lângă ziduri şi…
Supranumite „doctorul celor 100 de boli„, cuișoarele sunt printre cele mai apreciate condimente din gastronomie, având, totodată, un potențial terapeutic…
Apa și oxigenul sunt nutrienții cu cel mai mare impact vital asupra vieții noastre, în timp ce vitaminele și mineralele…
Stresul cotidian, problemele și ritmul alert al vieții ne pot perturba echilibrul emoțional, ritmul circadian și nu în ultimul rând…
Sezonul rece aduce multe bucurii: zăpadă, sărbători, vacanțe împreună cu familia. Însă, pentru persoanele meteosensibile, anotimpul rece poate să genereze…