Semințele de in maro și proprietățile lor – Beneficii, rețete, recomandări
Utilizate în mod obișnuit ca ingredient în cerealele pentru micul dejun sau în pâinea integrală, semințele de in au devenit…
Un Blog în slujba sănătății tale.
Utilizate în mod obișnuit ca ingredient în cerealele pentru micul dejun sau în pâinea integrală, semințele de in au devenit…
În ultimii ani, fulgii de ovăz au devenit din ce în ce mai populari. Adesea consumați la micul dejun sub…
Conform Centrului Național pentru Prevenirea Bolilor Cronice și Promovarea Sănătății (NCCDPHP) al CDC, unul din 4 adulți suferă din cauza…
Diabetul reprezintă un grup de tulburări metabolice caracterizate de nivele crescute ale glicemiei, induse de defecte în secreția de insulină…
Fitoterapia este o terapie experimentată în mii de ani, prin care substanțele plantelor și ierburile sunt utilizate în scopuri medicinale,…
Africa, acest continent despre care nu se poate vorbi decât la superlativ, locul din care se crede că a pornit…
Plantele medicinale au secrete și compuși pe care noi, oamenii, nu le vom desluși niciodată, dincolo de toate cercetările și…
Potrivit unui studiu sociologic realizat în anul 2020, diabetul zaharat de tip 2 este una din cele mai grave și…
Se spune că depresia este boala secolului XXI. Conform celor mai recente statistici, 125.000.000 de oameni din întreaga lume se…
Cunoscute științific sub denumirea de Prunus dulcis, migdalele sunt considerate un superaliment, printre cele mai hrănitoare fructe uscate, cu o…