Macul: proprietăți, beneficii, rețete terapeutice
Semințele de mac provin de la planta Papaver Somniferum, adică de la macul de grădină. Aceste semințe sunt folosite în…
Un Blog în slujba sănătății tale.
Semințele de mac provin de la planta Papaver Somniferum, adică de la macul de grădină. Aceste semințe sunt folosite în…
Feniculul este o plantă cu un miros plăcut, având o aromă asemănătoare cu cea a anasonului ori cea a lemnului…
Cânepa este o plantă versatilă, întrucât poate fi prelucrată în fibre, ceară, rășină sau materiale textile și este folosită, totodată,…
Originară din regiunea mediteraneană, rucola face parte din categoria legumelor crucifere, o familie de legume care abundă în substanțe nutritive…
Armurariul, Silybum marianum, cunoscut și sub denumirile de „ciulin de lapte” sau „silimarină”, este originar din Europa. Planta armurariu a…
Fulgii de ovăz la micul dejun sunt recomandați de specialiști, dar și în compoziția unor gustări sănătoase care pot fi…
Ramen-ul nu este o supă, e un simbol și o poveste, un zâmbet uman, ușor trist, încurajator în același timp,…
Subiectul consumului sâmburilor de caise este destul de controversat, unele voci spunând că aceștia sunt benefici și tratează cancerul, în…
Delicioasele semințe de floarea-soarelui nu sunt doar o simplă gustare; ele au o mulțime de beneficii. Totuși, trebuie consumate cu…
Paella este o mancare traditionala valenciana, un amestec colorat de orez si diverse tipuri de carne, asezonat cu numeroase plante…