Făina de orez: istorie, proprietăți, beneficii
Făina de orez este o făină obținută prin măcinarea foarte fină a boabelor de orez. Dintre tipurile de orez disponibile…
Un Blog în slujba sănătății tale.
Făina de orez este o făină obținută prin măcinarea foarte fină a boabelor de orez. Dintre tipurile de orez disponibile…
Sâmburii de struguri au beneficii la fel de mari precum pulpa boabelor de struguri. Deși nu au un gust plăcut și de…
Boabele de cafea verde sunt boabe neprăjite care provin de la arborele de cafea (Coffea Arabica). Boabele de cafea verde…
Seminţele de in sunt consumate de cel puțin 6000 de ani, fiind printre primele super-alimente cultivate din lume. Dar ce anume…
Cafeaua Ganoderma exista de peste 2.000 de ani. Cunoscută și sub denumirea de cafea lingzhi sau ciuperci reishi, prezintă numeroase…
Făina de quinoa este un ingredient nutritiv și versatil, care a câștigat popularitate în ultimii ani datorită proprietăților sale benefice…
De ce să alegi să înlocuiești făina din grâu cu cea de migdale ? Este foarte simplu. Fie că îți dorești…
În multe cazuri, în special din motive de sănătate, oamenii nu pot consuma cafea, dezvoltând o intoleranță la cofeină. Din…
Făina din nuca de cocos a devenit substitutul favorit pentru făina din grâu, nu numai pentru că nu conține gluten în…
Vitamina D, cunoscută și sub denumirea „vitamina soarelui“, este un compus esențial care ajută la o mai bună absorbție a…