Opteaza pentru produse cosmetice 100% romanesti, pentru ca sunt bio

Opteaza pentru produse cosmetice 100% romanesti, pentru ca sunt bio

cosmetice

Cosmeticele, precum ar fi produsele de make-up si rasfat corporal, fac parte din regimul nostru de ingrijire de zi cu zi, cu beneficii uimitoare asupra pielii noastre. Cu o gama larga de produse existente pe piata cosmeticelor, oamenii nu mai stiu care sunt cele mai bune, eficiente, realizate din elemente naturale ale solului si ale mediului, mai ales ca in prezent se mizeaza pe naturalete si pe originalitate.

Cosmeticele din comert sunt o alternativa la cosmeticele traditionale romanesti pe care strabunicele noastre le realizau in propria gospodarie din radacinile, frunzele si continutul plantelor, florilor regasite pe camp, in propria gradina cu plante si flori sau in padure. Desigur, in contextul concurentei, dezbaterea continua asupra a ceea ce este mai bun pentru fiecare organism: comertul sau naturalul.

Utilizarea de ingrediente organice este caracteristica distinctiva a produselor naturale de cosmetica, pentru ca acestea se regasesc in natura, nu provoaca reactii chimice, spre deosebire de compusii artificiali si reactiile obtinute in laboratoarele de testare. Aceasta distinctie aduce beneficii uimitoare ale esentelor regasite in produsele bio romanesti.

Ne intrebam de multe ori ce inseamna produse bio romanesti in speranta ca ne va ajuta sa descoperim ceea ce este potrivit pentru organismul nostru, ce fel de creme si machiaje sa utilizam, sau modul in care ne pregatim pielea prin hidratare in timpul verii.

Planteea se defineste ca fiind farmacia naturista a intregii familii ce ofera un raspuns la intrebarea de mai sus: produsele bio romanesti inseamna in primul rand proceduri de obtinere a produselor bio pe campul agricol, tehnici ecologice de extractie a radacinilor si de asamblare in cele mai frumoase cutii, recipiente sub semnatura de produse bio, raw sau vegan.cosmetice

 

Beneficiile utilizarii cosmeticelor naturale

  • Cu certitudine se poate spune ca sanatatea si sigurnata organismului este problema majora in cazul utilizarii produselor naturale. Oamenii sunt mai putin susceptibil de a dezvolta alergii la folosirea produselor cosmetice naturale.
    De exemplu, fructul de aloe vera este frecvent cunoscut ca fiind un ingredient natural regasit in produsele cosmetice. Extractul de aloe este cunoscut ca beneficiar major si remediu natural pentru o multime de afectiuni ale pielii, printre care cearcanele, acneea, pielea zbarcita, ridurile, pielea care este iritata, julita sau expusa arsurilor.
  • Aminoacizii naturali utilizati in comercializarea de produse cosmetice naturale sunt utilizati cu efect de regenerare si anti-imbatranire a pielii, pentru ca nicio parte din continutul sau nu este daunatoare pielii.aminoacizi
  • Costul devine o preocupare secundata atunci cand se utilizeaza produsele cosmetice naturale. Desigur ca, unele produse de cosmetica pot costa destul de mult, comparativ cu produsele obtinute sintetic, insa, ingredientele naturale le permit oamenilor sa se concentreze asupra efectelor benefice si nocive pe care le pot avea asupra ingregului organism.Cu toate acestea, cererea pentru produsele cosmetice organice a condus la crearea unor produse naturale si vegane furnizate la acelasi pret sau la preturi similare cu produsele sintetice.naturale
  • Utilizarea produselor cosmetice naturale sprijina cauzele unui mediu sustenabil. Folosirea indelungata a produselor bio romanesti atrage riscuri reduse pentru a polua mediul, incat sa militeze pentru surse regenerabile. In acest sens, multe companii de cosmetice sunt implicate in sustinerea mediului, optand pentru plantarea de arbori, copaci, flori si plante necesare industriei cosmetice.

Produsele bio romanesti recunoscute pentru proprietatile sale

Magazinul online planteea.ro ofera o multime de produse bio si naturale pentru pacientii care se gasesc suferinzi de alergii si boli imunologice, alergii la animale, praf sau polen, insa si pentru cei care se irita sau au urticarie.

Cele mai dese semnale provin din partea parintilor care se plang ca micutii lor au probleme cu nutritia si cu metabolismul, in ideea in care oricare alti factori de vreme, temperatura, contact cu alte persoane le creeaza tuse, iritatii, roseata pielii, insa si amigdalita.

Nici persoanele varstnice nu sunt private de boli cardio-vasculare sau de boli ale inimii, iar in principiu recomandarea medicilor este de a utiliza remedii naturiste pentru aliminarea acestor simptome si efecte.alergie

Produsele bio romanesti se pliaza nevoilor pacientilor pentru ca sunt proapete, pentru ca au indulcitori naturali si pentru ca se adreseaza si persoanelor cu diabet. O multime dintre aceste produse naturale sunt adjuvante ale tineretii, ale fermitatii si ale supletii corpului, insa, efectele pe termen lung sunt de invidiat.

Atat partea feminina, cat si cea masculina necesita produse pentru frumusete, pentru relaxare, pentru stimularea sportului si a exercitiilor fizice, dar si pentru analiza antomica a propriului corp.

Cum sa ai pielea catifelata in 7 pasi esentiali? Citeste totul

Atat femeile, cat si barbatii cauta noi modalitati de a se ingriji de pielea lor, care este pe deasupra si uscata. Unele moduri de ingrijire trebuie incercate, pentru ca functioneaza precum potiunea unei vraji sau a unui farmec natural.

Pielea uscata este o problema cu care se confrunta cei mai multi dintre noi, insa, pentru a evita uscarea, roseata si disconfortul de pe piele trebuie sa citesti si urmatoarele trucuri si sfaturi. Nu uita sa ne impartasesti experienta in sectiunea de comentarii .

  1. Pastreaza aerul umed in camera in care locuiesti. Prima regula a unei pieli sanatoase este aerul umed din apartament. Cel mai bun lucru care sa te ajute in hidratarea aerului este sa ai un vaporizator. Este extrem de usor de utilizat, trebuie doar conectat la o sursa de electricitate si implicit vei avea un aer curat si umed in fiecare zi. Nu uita ca trebuie sa umpli rezervorul cu apa si sa il lasi sa functioneze, pentru a preveni aparitia mucegaiului. In acest mod, vei pastra aerul din camera umed, pentru a beneficia de sanatate pentru piele si corp, in general.aer
  2. Utilizeaza produse bio romanesti pentru ingrijirea pielii. In cazul in care utilizezi sapun cu miros de flori, fereste-te de reactiile sale, care iti poate afecta si mai mult pielea deja uscata.Substantele chimice din compus sunt adaugate pentur un miros aparte al sapunului, ceea ce nu facce bine pielii tale. Sfatul medicilor este sa utilizezi produse naturale pentru ingrijirea pielii, din galbenele, aloe, cocos sau lavanda. Acestea se vor asigura ca ai pielea hidratata, pentru ca au compusi care vor evita uscarea pielii.uscata
  3. Foloreste uleiuri naturale pentru hidratare. Uleiul hidtrateaza in mdo ideal pielea de pe fata, maini si restul corpului, incat sa mizezi in orice clipa pentru o piele hidratata si catifelata.Alege oricare ulei de cocos, ricin, aloe, de galbenele, ulei de morcovi sau ulei de castravete, masline, trandafir, care sa fie pe placul tau zi de zi. Aplicarea pe partile cele mai uscate va dovedi in timp rezultate remarcabile.
  4. Foloseste lotiuni de corp atunci cand simti ca pielea se usuca. Stim ca fiecare activitate pe care o facem ne expune la praf, vand, mizerie sau aer cald, care ne poate usca pielea si poate crapa.De aceea, este bine sa se utilizeze o crema de corp dupa fiecare dus intreprins, dupa fiecare expunere la vant si la soare. In acest mod, pielea va absorbi elementele nutritive de care are nevoie si se va prezenta mai elastica, mai cu vitalitate, fara pori uscati si degradati.produse cosmetice
  5. Consuma cat mai multa apa. Poti opta pentru apa naturala, apa de izvor sau apa plata, cu un continut redus de nitrati, pentru ca nu este nimic mai bun care sa hidrateze corpul decat apa.Toata lumea spune sa consumi cat mai multa apa, chiar si expertii celebri precum Dr. Oz afirma acest lucru, pentru a obtine o piele stralucitoare, catifelata, moale la atingere si lipsita de riduri.
  6. Fiecare dieta trebuie sa fie bogata in fructe si legume. Se spune deseori ca fructele si legumele sunt benefice pentru corpul nostru, pentru ca detin vitamine si minerale, cu un continut optim de antioxidanti, capabili sa hidrateze pielea.Astfel, prin aportul de fructe si legume la planul de alimentatie se mentine o piele sanatoasa, cu un aspect fin. In plus, intregul corp va primi o multime de vitamine esentiale pentru buna functionare a sistemelor si organelor interne.
  7. In ultima idee, nu uita sa reduci si temperatura apei atunci cand faci dus. Desi ai nevoie de o baie cu apa calda, pielea ta va putea sa o refuze. Atunci cand apa este prea calda, pielea are tendinta de a absorbi umezeala si a se face rosiatica, in loc sa fie stralucitoare.O apa calduta este perfecta pentru o piele uscata. Nu se recomanda, de asemenea, nici utilizarea apei reci pentru un dus, pentru ca nu este benefica nici macar atunci cand afara sunt peste 35 de grade Celsius.uleiuri

Dupa cum ai putut vedea si citi, sunt o multime de modalitati prin care iti poti ingriji pielea uscata, iar unul dintre acestea sugereaza si utilizarea de produse naturale, lotiuni si uleiuri organice, menite sa stimuleze circulatia sangvinica si sa ofere o piele placuta la atingere, o fata stralucitoare si lipsita de riduri, in aceeasi masura in care si organismul sa fie alimentat cu substante nutritive ideale.

O alta modalitate ar fi sa ai in vedere gamele de produse bio si vegane ale magazinului Planteea, care sunt special obtinute pentru a oferi maxim de calitate, la un pret optim. Categoriile de produse sunt variate, de la ceaiuri pentru slabit, siropuri naturale, uleiuri presate la rece, insa esentiale, cereale, produse apicole, produse pentru deshidratare, dar si cosmetice optime pentru fiecare parte a corpului sau produse ideale pentru propria ingrijire si igiena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.